Mi a BIKKLA?

A legmenőbb elektromos kerékpárkölcsönző központ. Vagy az időtöltés legjobb módja. Vagy egy felejthetetlen kaland. Az viszont biztos, hogy ez a leggyorsabb és legvagányabb módja, hogy Borszékot felfedezd. Bérelhető elektromos biciklijeink segítségével rövidebb idő alatt többet látsz.

30-tól 100 percig bérelheted ki a biciklijeinket. Az elektromos hegyikerékpárjaink segítségével fáradtság nélkül élvezheted a szabadban való mozgást és a tájat, amelyet csak Borszék nyújthat.

Az igazság az, hogy olyan emberek vagyunk, akik számára fontos, hogy Neked kalandban és egy kis adrenalinban legyen részed, mindezt biztonságosan és kellemesen.

A kaland felvidít! - Ez a hitünk. Ezért találtuk ki a legmenőbb elektromos kerékpárokat. Kijelöltük és digitalizáltuk az útvonalakat. Szabványosítottuk és megsokszoroztuk a kölcsönző központokat azért, hogy te bárhol ugyanúgy élvezhesd a BIKKLA kalandot.

Túrák

Nézd meg milyen túrákat tehetsz meg Borszék környékén az elektromos biciklijeinkkel.

Google Map ico

A bánya

Google Map ico

30 perc

Distance

5 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Rövid, de nagyon szép út. Egy emelkedővel kezdődik az erdőn keresztül, kavicson. De utána minden lejtők aszfalton van. Egy ponton eléri a volt kőbányát. Mit mondhatnék még? Fél óra alatt kapsz egy sűrített BIKKLA kalandtablettát. Borszék pedig egyszerűen le fog nyűgözni.

Google Map ico

Ásványvizek útja

Google Map ico

50 perc

Distance

7 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Mitől híres Borszék? Az ásványvíztől. Nem lehetett kihagyni, hogy egy olyan túránk is legyen amelyik bár egy ásványvízforrást érintsen. Ez egy könnyű túra, amely többek között áthalad a Szerelmesek sétányán is. Szerelem és ásványvíz legyen, az elektromos bringákról és a szórakozásról mi gondoskodunk!

Google Map ico

Rövid panoráma

Google Map ico

70 perc

Distance

8 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Rövidebb mint a hosszú panoráma, de szinte ugyanazt kínálja. Rövid és intenzív mászást, hosszú és pihentető ereszkedés. Találd ki miért neveztük el panorámának? Mert van mit lássá. Minden adott, táj, terep, kerékpárok, abszolút minden. Csak te hiányzol.

Google Map ico

Borszék panoráma

Google Map ico

100 perc

Distance

9 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Neked minden kell. Mindent látni akarsz. Megakarod kínozni a biciklit. Akarod érezni, ahogy a szél fütyül a füled mögött. A Borszék panoráma ezt az elegyet nyújtja. Rövid emelkedők, hosszú ereszkedők. A tájat ha nem a Borszék lenne már már giccsesnek is nevezhetnénk. Készítsd a telefonodat és izzítsd a hashtageket, az itt készített képek kapják a legtöbb like-ot.

Helyszínek

Tudd meg, hol lehet még BIKKLA elektromos kerékpárt kölcsönözni.
A legvagányabb útvonalak várnak az egész országban. Csekkold le, hol máshol BIKKLÁzhatsz még!

Gyilkostó

A Gyilkos tónál indult az első BIKKLA elektromos kerékpárkölcsönző. Itt született a BIKKLA koncepció, és továbbra is itt van a szolgáltatásaing fejlesztőlaboratóriuma. Fedezd fel Románia egyik legmenőbb helyét. 8 bicikli és 5 útvonal vár rád!

Bálványos

A BIKKLA második zászlóshajója a MotherShip itt található, pontosan a GastroLab Restaurant&Terrace étteremmel szemben. Hosszú ereszkedők, kemény emelkedők és a posztvulkanikus tevékenységek elemei a büdösfürdők és az ásványvíz források várják, hogy egy BIKKLA biciklivel felfedezd őket. A gyönyörű táj és a Szent Anna-tó már csak hab a tortán.

Szováta

Fel-le, erdő-aszfalt, friss sós levegő. Fotó a medvével a Medve tónál. Nyár, fagyi, szabadság. Ezek a kulcsszavak jutnak eszünkbe Szovátáról és pontosan ezek azok az élmények amelyek érni fognak téged egy BIKKLA túra során.

A Te saját franchise kölcsönződ

Kezdj egy új üzletbe! Lépj be egy új dinamikusan fejlődő franchise hálózatba.

Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

A BIKKLA kerékpárok

Vagy ahogyan mi nevezzük őket "az előadás csillagai". Kifejezetten bérlésre készültek. Bármilyen akadállyal gond nélkül megbirkóznak, és sztoikusan ellenállnak a kínzásnak, mint a felmálházott szamarak. Kölcsönzőinkben egyaránt találsz biciklit gyerekeknek és felnőtteknek.Felnőtteknek,
150 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 km


A gyerekeknek,
130 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 kmHasználati útmutató


Szabályzat

Töltsd le a hivatalos szabályzatot

Töltsd le a GDPR szabályzatot

Galéria

BIKKLA Franchise

Indíts Te is BIKKLA elektromos bicikli kölcsönzőt!
Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

Tovább

Sajtó szereplések